søndag 26. august 2012

Papirtreff i Langesund!!!


Da er det ikke mange ukene til scrappetreff! :0) Og dette passer for ALLE, både nybegynnere og papirveteraner. Ta med deg saks og papir, og bli med på en koselig helg med papir!

Treffet blir på fredag 14. kl 17.00 til søndag 16. september 15.00. 
Vi må være ute av lokalene senest kl 17.00 pga annet arrangement. Scrappehjertet kommer med butikk, Gry Anita skal holde kurs i steampunk (minimum 8 personer), Anja holder kurs i hjerteboks og shabby chic, og jeg holder kurs i ArtJournaling. Vi scrapper og koser oss utover nattetimene til vi ikke orker mer :0)

Treffet koster kr 75 for fredag, kr 100 for lørdag og kr 75 for søndag; hele helga kr 250. Hvis du er SCRAPPEFRUE-medlem koster treffet kr 60 for fredag, kr 85 for lørdag og kr 55 for søndag; hele helga kr 200. Det vil bli møte for medlemmer i løpet av helga, og mulighet tilå melde seg inn.
Ønsker du kun å gå på kurs, er dette også mulig, ta kontakt via e-post. Bindende påmelding innen 1. september.

Påmelding sendes på e-post til nina(alfakrøll)papirstua.no med navn, hvilke dager du skal, evnt påmelding til kurs og kontaktinfo/e-post.

Diverse info:
Treffet skal holde til i gymsalen på Langesund barneskole. Adressa er Nustad skolevei 9, 3970 LANGESUND. Ta med voksduk eller underlag for å beskytte bordplaten. Trenger du strøm, er det greit å ta med skjøteledninger, jeg vil ta med noen ekstr. Ta med mat og drikke, og gjerne litt snop. Butikk ligger i gangavstand til skolen og holder oppe til 23 på fredag, og åpner kl 8 på lørdag.

Fredag
17.00 lokalene åpnes og vi finner plasser og rigger oss til.
ca kl 17.30/18.00 blir det litt informasjon om ting og tang.
Resten av kvelden går til hyggelig scrapping. Vi holder på til vi ikke orker eller gidder lenger :0)

Lørdag
09.00 Frokost til vi alle har våknet og funnet plassene :0)
ca 13-20 Kurs. Mer info kommer!
Resten av kvelden går til hyggelig scrapping. Vi holder på til vi ikke orker eller gidder lenger :0)

Søndag
09.00 Frokost til vi alle har våknet og funnet plassene :0)
Avreise begynner ca kl 15.00

Vi vil også ha konkurranser og loddsalg/bingo i løpet av helga!


lørdag 15. september kl 14.00 Art Journaling med Nina 250,-
Ta med: en bok til å skrive og lime ting i - f.eks A4 eller A5 notatbok med tykkere sider eller billig album fra Nille (størrelsen er ikke viktig), saks, lim, skrivesaker som kulepenner, tusjer og tegnesaker, forskejllig pynt - alt fra gamle billetter til bokbind og reklameblader osv. Dersom du har: gesso, akrylmaling, scrappepapir, stempler, stempelputer, merkemaskin og annet scrappematerialer.
Sett med Panduro akrylmaling og A4 bok med tykkere ark kan kjøpes på Notabene på Brotorvet. Bindende påmelding på nina(alfakrøll)papirstua.no

lørdag 15. september Steampunk med Gry Anita 350,-
På steampunk kurset kommer vi til å bruke ekte tannhjul, og klokkedeler fra gamle klokker på Layouten i messing.De som ønsker metal i sølvfarge skal også få det. Vi lager 1 layout.Du får en material pakke med masse metal og ark.På kurset kommer vi til å bruke stenciler,stempler,distress ink, glimmermist og inka gold for å lage bakgrunnen.Jeg bruker forskjellige tekknikker når jeg lager steampunk.Jeg er opptatt av at hver deltager skal få det utsendet man ønsker på layouten.Så noen av dere vil bruke forskjellige tekknikker for å få sitt preg på layouten.Ingen layouter vil bli like.Vi bruker kun metal som pynt på layouten.Ting du ikke får i scrappebutikkene.Ta en titt i bloggen min under steampunk http://www.gryasscrappeblogg.com/

Materiell liste som kursdeltagerne må ha med er:1 sorthvitt eller farge bilde ikke for mye detaljer.Vanlig størrelse på bildet eller større.Ha gjerne et bilde hvor det er mulig å bygge metall inn på bildet.Underlag,avbitertang,svamp,sort og brun stempelpute.lim til å lime metal f.eks glossyglaze,superlim,paper distresser (Altered Aged Edges),stiftemaskin og heating tool.Kommer til å ha med hatt og briller hvis noen ønsker et litt annerledes bilde, til en layout i framtiden.Ta med kamera selv

Bindende påmelding på nina(alfakrøll)papirstua.no før fredag 14. september.

Dersom du kunne tenke deg å holde kurs, eller hjelpe til med ordning styr og stell, ta gjerne kontakt! Og har du lyst til å bake en kake, er det bare koselig! :0)

Har du spørsmål, kan jeg nås på e-post nina(alfakrøll)papirstua.no

Dette blir GØY! :0)

2 kommentarer:

  1. Det høres kjempebra ut, kos dere masse!
    Jeg kommer sterkere tilbake :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Vi kommer til å savne deg Lene :0) Men neste gang får vi passe på at du er tilgjengelig. :0)

      Slett